3. Sürdürülebilir Gıda Konferansı İstanbul’da gerçekleştirildi
26 Ekim 2017
Tügis ve Sürdürülebilirlik Akademisi işbirliği ile düzenelenen Sürdürülebilir Gıda Konferansı
18 Ekim 2017 tarihinde Fairmont Quasar Hotel’de gerçekleştirildi.
Amacı her geçen gün artan dünya nüfusuna sağlıklı, güvenilir ve ulaşılabilir gıda hedefi doğrultusunda sektörde farkındalık yaratmak
ve gıda sistemlerinde sürdürülebilirlik dönüşümünü hızlandırmak olan konferansa 400’ü aşkın kişi katıldı
İş dünyası, kamu, bilim ve sivil toplum alanlarından ulusal ve uluslararası uzmanın katıldığı konferans boyunca
farklı oturumlarda birbirinden değerli sektör temsilcileri, bürokratlar, ve akademisyenler Gıda’da Sürdürülebilirliği tartıştılar.