5. Gıda Güvenliği Kongresi Yapılacak
22 Aralık 2014
ıda Güvenliği Derneği koordinatörlüğü ile Uluslararası Gıda Güvenliği Kurumu (IAFP-International Association for Food Protection) ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı desteğinde, Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD), Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği (ASÜD), Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçılar Birliği (BESD-BİR), Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), Tüketiciler Derneği (TÜDER), Türkiye Gıda ve İçecek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu (TGDF), Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası (TÜGİS),Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR), Türkiye Yem Sanayicileri Birliği (TÜRKİYEM-BİR) ve Yumurta Üreticileri Merkez Birliği (Yum-Bir) işbirliğinde ve birçok meslek örgütünün desteği ile Mayıs ayında düzenlenmekte olan “Gıda Güvenliği Kongresi”nin beşincisini 7-8 Mayıs 2015 tarihlerinde İstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilecektir.
Ülkemizde konusu “Gıda Güvenliği” olan tek kongre niteliğindeki kongremize çiftlikten sofraya tüm süreçlerde söyleyecek sözü olan tüm kurum, kuruluş ve kişilerin katılımının sağlanması en temel hedefimizdir.
Bu yaklaşımla; “gıda güvenliği” ile bağlantılı tüm kurum ve kuruluşların katıldığı bu kongrede akademik kesimin yanı sıra sektör temsilcilerinin de bulunması; kişilerle tanışma, değerlendirme ve bilgi paylaşımı fırsatı yaratmasını son derece önemsemekteyiz.
Ekte duyurusu ve bannerı bulunan Kongrede sizleri görmekten onur duyacağımızı belirtiriz