Türk fındığında tehdit ve fırsatlar İstanbul’da konuşuldu
28 Eylül 2016
Türkiye’de Gıda, Gıda Sanayii ve Geleceği Paneli
4 Kasım 2016

“Sürdürülebilir Gıda Konferansı” TÜGİS tarafından 18 Ekim 2016’da gerçekleştirildi

2 Kasım 2016

TÜGİS’in her yıl Dünya Gıda Günü kapsamında gerçekleştirdiği etkinlik bu yıl “Sürdürülebilir Gıda Konferansı” olarak 18 Ekim tarihinde gerçekleştirildi.

Sürdürülebilirlik Akademisiyle işbirliği içinde gerçekleşen konferansa bu yıl rekor düzeyde katılım oldu.

Ülkemizin önde gelen Gıda Üreticileri, Kamu Kuruluşları, Bakanlıklar, Akademisyenler, Sivil Toplum Örgütleri ve Basından 400’den fazla kişinin katıldığı konferans boyunca çeşitli oturumlarda birbirinden değerli sektör temsilcileri, bürokratlar, ve akademisyenler Gıda’da Sürdürülebilirliği tartıştılar.