Gıda Sanayinde Gıda Mevzuatı, Etki Analizleri, Eğitim ve İşbirliği Sistemi İzmir Toplantısı
17 Haziran 2013
TÜGİS; 12 Haziran 2013 tarihinde AB Bakanlığı Leonardo Da Vinci, Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında yürüttüğü ‘Gıda Sanayinde Gıda Mevzuatı, Etki Analizleri, Eğitim ve İşbirliği Sistemi’ konulu projenin Seminer ve Eğitim toplantısının ikincisini İzmir’de gerçekleştirmiştir. Toplantıya Ege Bölgesi Sanayi Odası ev sahipliği yapmıştır. TÜGİS Genel Sekreteri Sn. Selçuk Maruflu’nun ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Haluk Tezcan’ın konuşmalarından sonra MKV Uluslararası Danışmanlık Firma Yöneticisi Sn. Dilek Volkan, İzmir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sn. Ahmet Güldal ve AB Bakanlığı Katılım Politikası Başkanlığı Uzman Sn. Can Büyükpamuk konuşmalarını gerçekleştirmişlerdir.
Konuşmacıların ardından 1. Oturumda T. C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü Teknik Koordinatör Sn. Orhan Eren’ in ve gıda mühendisi Sn. Yıldıray İstanbullu’nun, 2. Oturumda ise Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü değerli akademisyenlerinden Sn. Yrd.Doç.Dr. Coşkun Dalgıç’ın ve Sn. Yrd.Doç.Dr. Bülent Belibağlı’nın konuyla ilgili bilgilendirici sunumlarının tamamlanmasıyla toplantı sona ermiştir.
Toplantıya yaptıkları ev sahipliği dolayısıyla Ege Bölgesi Sanayi Odası’na, tüm konuşmacılara, proje ortaklarına ve değerli vakitlerini ayırarak katılım sağlayan tüm değerli izleyicilere TÜGİS adına teşekkürlerimizi sunarız.