TÜGİS Yönetim Kurulu’ndan Ziyaret
20 Şubat 2014
Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu’nun (YESİDEF)
7 Mart 2014

Good and Agriculture Business Principle Consultation Toplantısı 17 Mart’ta

7 Mart 2014

Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi çerçevesinde, yerel ağın ve etkinliğin geliştirilmesi amacıyla oluşturulan Global Compact sekreteryası TİSK ve TÜSİAD’ın ortaklığıyla yürütülmektedir. Global Compact 17 Mart 2014 tarihinde TÜGİS’in işbirliği ve yürütücülüğüyle İstanbul Dedeman Otel salonlarında “Food and Agriculture Business Principle Consultation” konulu bir toplatı düzenlemiştir.

Toplantıya TÜGİS Üyeleri, TÜGİS Müşavirleri, Üniversite temsilcileri, Birleşmiş Milletler FAO Teşkilatı, İstanbul Sanayi Odası davet edilmiştir. TÜGİS’in düzenlediği bu toplantıda Global Compact’ın Birleşmiş Milletler Yetkilisi Dr. Puvan J. Selvanathan katılacaktır. Toplantı yarım gün sürecek olup, toplantıyı takiben katılımcılara TÜGİS tarafından bir yemek verilecektir.