Şekerleme Ve Sakız İmalat Sektörü’nde Taslak Ulusal Meslek Standartları Görüşe Çıktı
9 Kasım 2013
16 Ekim 2012 tarihinde Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) ile imzalanan protokol çerçevesinde; Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası, Şekerleme ve Sakız İmalat sektöründe aşağıda belirtilen 3 Taslak Ulusal Meslek Standardını(UMS) hazırlayarak, ilgili tarafların talep ve beklentilerini tam olarak karşılamak ve standardın kalite ve kabul edilebilirliğini artırmak amacıyla görüş ve önerilere sunulmuştur.
Aşağıda yer alan Şekerleme-Sakız Ürünleri Hammadde Hazırlama, Şekerleme-Sakız Şekil Verme ve Şekerleme-Sakız Kaplama Operatörlüğü Taslak Ulusal Meslek Standardına ilişkin değerli görüş ve önerilerinizin “Değerlendirme Formu” aracılığıyla 14 Aralık 2013 tarihine kadar ofisimizin bulunduğu Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası / Meşrutiyet Cad. No: 10 Aslı Han A Blok Kat:3 / 34435 Galatasaray/İstanbul adresine posta, faks ya da e-posta (oznur.buzbas@tugis.org.tr) yoluyla iletilmesi hususunda gereğini arz ederiz.
İlgili Kişi
Öznur Buzbaş
Tel: 0212 251 34 80 – 81
Faks: 0212 251 34 82
Ulusal Meslek Standartları ve Görüş Bildirim Formları
GBF – Şekerleme-Sakız Ürünleri Hammadde Hazırlama Operatörlüğü (Seviye 4)
GBF – Şekerleme Sakız Kaplama Operatörlüğü (Seviye 4)
GBF – Şekerleme Sakız Şekil Verme Operatörlüğü (Seviye 4)
TÜGİS Şekerleme Sakız Grubu
TÜGİS Şekerleme Sakız Şekil Verme Operatörlüğü (Seviye 4)
TÜGİS Şekerleme Sakız Kaplama Operatörlüğü (Seviye 4)
TÜGİS Şekerleme Sakız Ürünleri Hammadde Hazırlama Operatörlüğü