Süt ve Ürünleri İmalat Sektörü’nde Taslak Ulusal Meslek Standartları Görüşe Çıktı
28 Kasım 2013
16 Ekim 2012 tarihinde Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) ile imzalanan protokol çerçevesinde; Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası, Süt ve Ürünleri İmalat sektöründe aşağıda belirtilen 2 Taslak Ulusal Meslek Standardını(UMS) hazırlayarak, ilgili tarafların talep ve beklentilerini tam olarak karşılamak ve standardın kalite ve kabul edilebilirliğini artırmak amacıyla görüş ve önerilere sunulmuştur.
Aşağıda yer alan, Süt ve Süt Ürünleri İşleme ve Peynir İşleme Operatörlüğü Taslak Ulusal Meslek Standardına ilişkin değerli görüş ve önerilerinizin “Değerlendirme Formu” aracılığıyla 30 Aralık 2013 tarihine kadar ofisimizin bulunduğu Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası / Meşrutiyet Cad. No: 10 Aslı Han A Blok Kat:3 / 34435 Galatasaray/İstanbul adresine posta, faks ya da e-posta (oznur.buzbas@tugis.org.tr) yoluyla iletilmesi hususunda gereğini arz ederiz.
İlgili Kişi
Öznur Buzbaş
Tel: 0212 251 34 80 – 81
Faks: 0212 251 34 82
Ulusal Meslek Standartları ve Görüş Bildirim Formları
GBF – Peynir İşleme Operatörlüğü (Seviye 4)
GBF – Süt ve Ürünleri İşleme Operatörlüğü (Seviye 4)
Peynir İşleme Operatörü (Seviye 4)
Süt ve Süt Ürünleri İşleme Operatörlüğü (Seviye 4)