TÜGİS Mesleki Yeterlilikler Ve Gıda Sektöründe Ulusal Meslek Standartlarını Hazırlama Çalışmaları Devam Ediyor
29 Ağustos 2013
T.C. Mesleki Yeterlilikler Kurumu ve TÜGİS arasında imzalanan protokol uyarınca, belirlenen alt sektörlerde Ulusal Meslek Standartları hazırlama çalışmaları başlatılarak, çalışma gruplarının faaliyetleri birinci aşamada sonuçlanmıştır. Şimdiye kadar Süt ve Süt Ürünleri, Kırmız Et/Beyaz Et ve Et Ürünleri, Meyve-Sebze Suyu ve Gazlı İçecekler, Şekerleme ve Sakız, Dondurulmuş Gıda, Nişasta Bazlı Ürünler Sektörlerinde çalışmalar tamamlanmış olup, görüş için ilgili kuruluşlara gönderilecektir. Çalışmalar önümüzdeki dönemde de devam edecektir.