Şekerleme Ve Sakız İmalat Sektörü’nde Taslak Ulusal Meslek Standartları Görüşe Çıktı
9 Kasım 2013
TÜGİS’in AB Projesi Kapsamında Edirne Ticaret Ve Sanayi Odası’nda Gerçekleştirdiği Toplantı
10 Kasım 2013

TÜGİS’in AB Projesi Kapsamında Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası’nda Gerçekleştirdiği Toplantı

10 Kasım 2013

11 Eylül 2013 tarihinde AB Bakanlığı Leonardo Da Vinci, Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında yürüttüğü ‘Gıda Sanayinde Gıda Mevzuatı, Etki Analizleri, Eğitim ve İşbirliği Sistemi’ konulu projenin Seminer ve Eğitim toplantısının beşincisini Samsun’ da gerçekleştirmiştir. Toplantıya Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliği yapmıştır. İlk olarak TÜGİS Genel Sekreteri Sn. Selçuk Maruflu’nun ve Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sn. Sinan Çakır’ın konuyla ilgili açılış konuşmalarının yanında MKV Uluslararası Danışmanlık Firma Yöneticisi Sn. Dilek Volkan, AB Bakanlığı Katılım Politikası Başkanlığı Uzman Sn. Dr. Mete Çevik ve en son olarak da Samsun Vali Yardımcısı Sn. Haluk Şimşek açılış konuşmalarını gerçekleştirmişlerdir.

Konuşmacıların ardından 1. Oturumda T. C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Gıda Mühendisi Sn. Ahmet Budaklıer’in, 2. Oturumda ise Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü değerli akademisyenlerinden Sn. Prof. Dr. Ali Rıza Tekin’in, Sn. Doç. Dr. Coşkun Dalgıç’ın ve Sn. Yrd. Doç. Dr. Bülent Belibağlı’nın konuyla ilgili bilgilendirici sunumlarının tamamlanmasıyla toplantı sona ermiştir.

Öncelikle toplantıya yaptıkları ev sahipliği dolayısıyla Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’na ve Samsun Ticaret Borsası’ na, tüm konuşmacılara, proje ortaklarına ve değerli vakitlerini ayırarak katılım sağlayan tüm değerli izleyicilere TÜGİS adına teşekkürlerimizi sunarız.