4 Aralık 2024

10. Sürdürülebilir Gıda Zirvesi Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Zirvenin Odak Noktası “Gıda Arz Güvenliği” Oldu Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜGİS) ile Sürdürülebilirlik Akademisi’nin düzenlediği ve gıda sektörünün tüm paydaşlarını buluşturan 10. Sürdürülebilir Gıda […]
23 Kasım 2024

Sürdürülebilir Gıda Zirvesi’nde: “Gıda Sektörü Geleceğe Nasıl Hazırlanıyor?”

Sürdürülebilirliğe Geçişte Verimli Tarım Uygulamaları Şart!   Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜGİS) ve Sürdürülebilirlik Akademisi’nin iş birliğiyle düzenlenen 10. Sürdürülebilir Gıda Zirvesi’nde “Gıda Sektörü Geleceğe […]
30 Ekim 2024

TÜGİS Webinarları 6 – Sürdürülebilirlik Nedir?

İş dünyasının gündeminden düşmeyen “Sürdürülebilirlik” kavramı aslında nedir? Sürdürülebilirliği ekonomik, sosyal ve çevresel olmak üzere tüm açılardan ele alacağımız, katılımcıların sorularıyla da zenginleşecek interaktif webinarımıza davetlisiniz. […]
3 Ekim 2024

Aytaç Gıda toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlandı

TÜGİS’in değerli üyelerinden Aytaç Gıda’da toplu iş sözleşmesi anlaşmayla sonuçlandı. Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde faaliyet gösteren Aytaç Gıda, Özgıda-İş Sendikası ile yürütülen müzakereleri başarıyla tamamladı. TÜGİS’i temsilen […]
1 Ekim 2024

TÜGİS’ten Uluslararası Gıda Kaybı ve İsrafı Farkındalık Günü Açıklaması: “Gıda İsrafı Kabul Edilemez Bir Lüks”

29 Eylül Uluslararası Gıda Kaybı ve İsrafı Farkındalık Günü kapsamında açıklamalarda bulunan Türkiye Gıda İşverenleri Sendikası (TÜGİS) Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Sidar, gıda israfının önlenmesinin sürdürülebilir […]
16 Ağustos 2024

TÜGİS heyeti, Ankara’da Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih KACIR’ı ziyaret etti.

TÜGİS heyeti, Ankara’da Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih KACIR‘ı ziyaret etti. Heyette, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Kaan Sidar, Başkan Vekilimiz Sayın Necdet Buzbaş ve […]
7 Haziran 2024

Gıdanın Geleceği, Sektörel ve Toplumsal Açıdan Gıda Etiği Semineri’nde Ele Alındı

Gıdada Yapılan Tağşişler, Gıda Güvenliğini Tehdit Ediyor Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası TÜGİS ve Tarım ve Gıda Etiği Derneği TARGET işbirliğiyle gerçekleşen Gıda Etiği Semineri’nde etik […]
29 Mart 2024

TÜGİS: “Bilinçli tüketici gıda üretiminde kaliteyi artırıyor”

TÜGİS Başkanı Kaan Sidar, 15-21 Mart Tüketiciyi Koruma Haftası kapsamında yaptığı değerlendirmede bilinçli tüketicinin üretimde kaliteyi ve niteliği artırdığını kaydetti. Sidar, “Talebi karşılamaya yönelik yapılan AR-GE […]