Zirvenin Odak Noktası “Gıda Arz Güvenliği” Oldu Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜGİS) ile Sürdürülebilirlik Akademisi’nin düzenlediği ve gıda sektörünün tüm paydaşlarını buluşturan 10. Sürdürülebilir Gıda […]
Sürdürülebilirliğe Geçişte Verimli Tarım Uygulamaları Şart! Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜGİS) ve Sürdürülebilirlik Akademisi’nin iş birliğiyle düzenlenen 10. Sürdürülebilir Gıda Zirvesi’nde “Gıda Sektörü Geleceğe […]
İş dünyasının gündeminden düşmeyen “Sürdürülebilirlik” kavramı aslında nedir? Sürdürülebilirliği ekonomik, sosyal ve çevresel olmak üzere tüm açılardan ele alacağımız, katılımcıların sorularıyla da zenginleşecek interaktif webinarımıza davetlisiniz. […]
TÜGİS’in değerli üyelerinden Aytaç Gıda’da toplu iş sözleşmesi anlaşmayla sonuçlandı. Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde faaliyet gösteren Aytaç Gıda, Özgıda-İş Sendikası ile yürütülen müzakereleri başarıyla tamamladı. TÜGİS’i temsilen […]
29 Eylül Uluslararası Gıda Kaybı ve İsrafı Farkındalık Günü kapsamında açıklamalarda bulunan Türkiye Gıda İşverenleri Sendikası (TÜGİS) Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Sidar, gıda israfının önlenmesinin sürdürülebilir […]
TÜGİS heyeti, Ankara’da Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih KACIR‘ı ziyaret etti. Heyette, Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Kaan Sidar, Başkan Vekilimiz Sayın Necdet Buzbaş ve […]
Gıdada Yapılan Tağşişler, Gıda Güvenliğini Tehdit Ediyor Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası TÜGİS ve Tarım ve Gıda Etiği Derneği TARGET işbirliğiyle gerçekleşen Gıda Etiği Semineri’nde etik […]
Yeni gıda teknolojilerinin etik perspektifinden değerlendirileceği gıda sektörünün ve akademinin konuyla ilgili uzmanlarının panelist olarak katılacağı Gıda Etiği semineri TARGET ve TÜGİS iş birliğiyle gerçekleşiyor.
TÜGİS Başkanı Kaan Sidar, 15-21 Mart Tüketiciyi Koruma Haftası kapsamında yaptığı değerlendirmede bilinçli tüketicinin üretimde kaliteyi ve niteliği artırdığını kaydetti. Sidar, “Talebi karşılamaya yönelik yapılan AR-GE […]